Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Β. Κόκκαλης: Γίνατε υπεύθυνος Τύπου της Περιφέρειας κ. Μαγιάκη;


Με έκπληξη διάβασα την ανοικτή επιστολή σας προς εμένα, με ύφος και φρασεολογία που δεν συνάδουν με το αξίωμα σας, και που στην ουσία υπονομεύει τον πολιτικό πολιτισμό. Στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε εντυπώσεις με στόχο να αποκομίσετε μικροπολιτικά οφέλη, υποτιμώντας ουσιαστικά τη νοημοσύνη των Μαρουσιωτών, εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.
Κύριε Μαγιάκη,
Εάν σας ενδιέφερε πραγματικά η εξέλιξη των αντιπλημμυρικών έργων και η αντιπλημμυρική θωράκιση του Αμαρουσίου, θα είχατε υπερψηφίσει το σχετικό τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου αλλά κυρίως θα είχατε έλθει στο γραφείο μου να ενημερωθείτε, γιατί όπως γνωρίζετε πολύ καλά τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και οι υπηρεσιακοί μου συνεργάτες βρισκόμαστε στη διάθεση των δημοτών και φυσικά και των συναδέλφων Δημοτικών Συμβούλων 24 ώρες το 24ωρο όχι μόνο για την επίλυση προβλημάτων και τη δημιουργία έργου αλλά και προς ενημέρωση οποιουδήποτε καλόπιστου αλλά και κακοπροαίρετου.
Σας αναμένω, λοιπόν, με καλή διάθεση στον φιλόξενο χώρο του Δημαρχείου. Τέλος, σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα.
Υ.Γ. Πεδίον δόξης λαμπρό βλέπω να ανοίγετε μπροστά σας ως
Υπεύθυνος Τύπου της Περιφέρειας και των ομοϊδεατών σας πολιτικών προϊσταμένων της.
Υ.Γ. Ανοικτή επιστολή προς την Περιφέρεια, η οποία χρηματοδοτεί τα αντιπλημμυρικά έργα, στείλατε;
Υ.Γ. Ως Υπεύθυνος Τύπου της Περιφέρειας θα μας απαντήσετε εάν τελικά θα πληρωθούν οι υποχρεώσεις προς τον εργολάβο για τα έργα ομβρίων στο Στούντιο και στο Ψαλίδι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου