Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Βριλήσσια - Πρωτοφανές παρέλασε πρώτο το Γερμανικό σχολείο...

Βριλήσσια - Πρωτοφανές παρέλασε πρώτο το Γερμανικό σχολείο...

Στα Βριλήσσια σήμερα το πρωί ετελέσθη  με κάθε επισημότητα, η δοξολογία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου. Στην συνέχεια κατατέθησαν στεφάνια  στην πλατεία Ηρώων. Ακολούθησε η επετειακή παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη βορείου τομέα, κ. Γιώργου Καραμέρου, του Δημάρχου κ. Ξ. Μανιατογιάννη, του τέως Δημάρχου κ. Κ. Ιωαννίδη, του προέδρου του Δ.Σ. κ. Α. Λύτρα, του επικεφαλής της Ανατροπής κ. Κ. Παπασπηλίου, της  επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης κά Ε. Σακισλή, της προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού κά Β. Αρσένη και πολλών δημοτικών συμβούλων.
Δυστυχώς, σε αντίθεση με όλες τις άλλες χρονιές, δημιουργήθηκαν άσχημες εντυπώσεις με το γεγονός ότι  το
ιδιωτικό γερμανικό σχολείο παρέλασε πρώτο πριν τα Δημόσια σχολεία των Βριλησσίων.  Σχολιάστηκε αρνητικά τόσο από τους διευθυντές των σχολείων μας,όσο και από τους παρευρισκόμενους γονείς.
Ποιός  από τον Δήμο αποφάσισε κάτι τέτοιο, ειδικά αυτήν την ημέρα που γιορτάζεται ο Ελληνικός απελευθερωτικός αγώνας εναντίον των Γερμανών, λαμβάνοντας υπ΄όψιν και την σημερινή πολιτική και οικονομική συγκυρία;
Η Φιλαρμονική μας, για  άλλη μια φορά, απέδειξε τις ικανότητες και δυνατότητες της, χωρίς να έχει καμμία απολύτως ουσιαστική βοήθεια από τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Οργανισμό, στον οποίον ανήκει. Η συντήρηση των οργάνων δεν έχει γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κάτι το οποίο επηρεάζει αρνητικά τόσο την υγεία των εθελοντών-μουσικών, όσο και την ηχητική απόδοσή τους.
Ελπίζουμε, ότι η επόμενη παρέλαση θα είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που είδαμε σήμερα.
Καλή επέτειος σε όλους.

https://vrilissiotikafeggaria.wordpress.com/



1 σχόλιο:

  1. out site is more usefull ans easly use...

    Fancy designer wear and fashioable.......
    Here We Have Some For You In Your Budget
    For More.... Plz visit Plz visit:-
    designer wear printed

    ΑπάντησηΔιαγραφή